ARCHÍVUM / nemzetközi

FINOM EGYTÁLÉTEL CSIRKÉBŐL

Az egytálételek hálás ételek. Elkészítésük sem túl bonyolult, mindig finomak ráadásul jut is marad is, egy étkezés során a legritkább esetben fogy el. A mostani egytálételünk alapja a csirke, de megbolondítjuk egy kis spenóttal!

RIZOTTÓ HÚS NÉLKÜL, VEGÁN MÓDRA

Manapság már tényleg nem gond a hús nélküli életmódot folytatni. A vegán konyha hozzávalói mindenhol megtalálhatóak, így a hús, tej, tojás nélküli ételek elkészítése is a minannapjain részévé váltak. Ezúttal egy rizottót ajánlunk a vegán étrendet fogyasztók számára.

KÖNNYŰ SALÁTA A NYÁRI NAPOKRA!

Nyakunkon a nyár, egyre jobb az idő. Ilyenkor a nehéz ételek nem esnek annyira jól, de szerencsére tudunk egy jó saláta receptet. Elkészítése könnyű és túl sok hozzávaló sem kell hozzá. Mutatjuk!

KORONAVÍRUS - ELHALASZTJÁK A BOCUSE D'OR KONTINENTÁLIS SELEJTEZŐIT IS

A koronavírus-járvány miatt elhalasztják a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny eredetileg tavaszra meghirdetett kontinentális selejtezőit.

EGYÉL TUDATOSAN, EGYÉL OLASZT!

A tudatos táplálkozás és az ízléskultúra a téma a 4. Olasz gasztronómiai világhéten, amelynek keretében kóstolókkal, szemináriumokkal, filmvetítésekkel és egyéb programokkal népszerűsítik az olasz konyhát hétfőtől Magyarországon is.

LEGFRISSEBB HÍREINK

Megjelent a Magyar Konyha 2020-as Balaton Gasztrokalauza

A Balaton környékének 333 legjobb éttermét, strandbisztróját,...

Bővebben

Gyors és könnyű: tejszínes-halas penne!

A gyors és rohanó hétköznapokban is szükségünk van egy kiadós és...

Bővebben

Mindenki kedvence, idénytől függetlenül: lecsós csirke!

Igazi magyaros étel a lecsó, amelyet annyi féle fajta módon...

Bővebben