ARCHÍVUM

EGYÉL TUDATOSAN, EGYÉL OLASZT!

A tudatos táplálkozás és az ízléskultúra a téma a 4. Olasz gasztronómiai világhéten, amelynek keretében kóstolókkal, szemináriumokkal, filmvetítésekkel és egyéb programokkal népszerűsítik az olasz konyhát hétfőtől Magyarországon is.

IDE GYERE, HA A TERMÉSZETES ÉTREND HÍVE VAGY!

Több mint 40 magyar és külföldi termelő mintegy 150 természethű bora lesz kóstolható az 9. Mitiszol? fesztiválon szombaton a Bálna Budapest épületében, ahol számos, organikus alapanyagokat használó gasztrokiállító is várja a látogatókat.

HUNGARIKUM LETT A DOBOSTORTA!

Bekerült a Hungarikumok Gyűjetményébe a dobostorta és bővült a Magyar Értéktár is - tájékoztatta az Agrárminisztérium.

MÁRTON-NAPI BORFESZTIVÁL A GELLÉRT SZÁLLÓBAN

Karinthy Frigyes Így írtok ti című irodalmi paródiája köré épül a Gellért Szálló kilencedszer meghirdetett Márton-napi borfesztiválja, amely csütörtöktől vasárnapig több száz borral, minőségi pálinkákkal és neves séfek fogásaival várja a közönséget.

IGYÁL KÁVÉT, HOGY EGÉSZSÉGES MARADJ!

A rendszeresen kávézók bél mikrobiomja egészségesebb, mint azoké, aki alig vagy egyáltalán nem isznak kávét - állapította meg egy új amerikai tanulmány.

MARHAJÓ ÍZEK FESZTIVÁLJA!

A minőségi alapanyagból készült ételeket népszerűsíti a Marhajó ízek fesztivál, amelyet harmadik alkalommal rendeznek meg Sárrétudvariban szeptember 14-én - jelentették be a rendezvény helyszínén tartott sajtótájékoztatón a szervezők.

LEGFRISSEBB HÍREINK

Egy nap amikor annyi kávét ihatsz, amennyi csak jól esik!

Ötven kiállító kávéi, kiegészítői és egyéb termékei, barista...

Bővebben

Winelovers Grand - Több mint nyolcszáz bor az évindító kóstolón

Több mint 800 magyar és külföldi borral, Furmint teremmel,...

Bővebben

Ha jó kocsonyát és bort szeretnél fogyasztani, ide gyere!

Ismét kocsonyakülönlegességekkel és többféle ízesítésű forralt...

Bővebben