Egyél tudatosan, egyél olaszt!

A tudatos táplálkozás és az ízléskultúra a téma a 4. Olasz gasztronómiai világhéten, amelynek keretében kóstolókkal, szemináriumokkal, filmvetítésekkel és egyéb programokkal népszerűsítik az olasz konyhát hétfőtől Magyarországon is.

2019. november 22. | nemzetközi

LEGFRISSEBB HÍREINK

Egy nap amikor annyi kávét ihatsz, amennyi csak jól esik!

Ötven kiállító kávéi, kiegészítői és egyéb termékei, barista...

Bővebben

Winelovers Grand - Több mint nyolcszáz bor az évindító kóstolón

Több mint 800 magyar és külföldi borral, Furmint teremmel,...

Bővebben

Ha jó kocsonyát és bort szeretnél fogyasztani, ide gyere!

Ismét kocsonyakülönlegességekkel és többféle ízesítésű forralt...

Bővebben