hozzávalók / 4 adag

elkészítés

  1. Az olívaolajon megfonnyasztjuk a hagymát.
  2. Rádobjuk a húst, majd fehéredésig pirítjuk, hozzáadjuk a paradicsompürét. Sózzuk, borsozzuk, belenyomjuk a fokhagymát, felöntjük a tejszínnel, kb. 30 percig főzzük. Megszórjuk a bazsalikommal.
  3. A cukkinit megmossuk, majd a belsejét egy kanállal kikaparjuk, egy pici olívaolajjal kenjük ki.
  4. A ragut beletöltjük.
  5. Egy tepsit vajjal kikenünk, majd belehelyezzük a cukkiniket, alufóliával letakarva forró sütőben 15 percig pároljuk. Majd levesszük az alufóliát, megszórjuk a lereszelt mozzarelával, és további 15 percig sütjük, míg a sajt szép aranybarna nem lesz.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1400 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

Részletek: nosalty.hu/Kép: FreeImages