SPENÓTOS KÜLÖNLEGESSÉG
Elkészítés:
A bulgurt kétszeres sós vízben főzzük meg a babérlevéllel együtt. Szűrjük le, és hagyjuk picit hűlni.
Amikor langyos, mehet hozzá a friss spenót, bors, újhagyma, petrezselyem, citrom héj és lé. Alaposan keverjük össze és tálaljuk ki. Szórjuk meg darabolt fetával, pirított retekkel és jó sok zöldfű-szerrel. Nagyon egyszerű étel, amit akár köretként is fogyaszthatunk.
Hozzávalók
- 200 g bulgur
- 400 g víz
- 1 db babérlevél
- 1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
- 1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
- 1 marék baby spenót
- 1 db újhagyma
- 100 g feta sajt
- 5 db retek
- 1 ízlés szerint petrezselyem
- 1 db citrom
(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó:pinterest)