NYÁRSON SÜLT FINOMSÁG
Elkészítés:
1. A kukoricát, a kolbászt, a cukkinit és a hagymát vágjuk 2 cm vastag szeletekre és tuzzük fel egy nyársra.
2. Helyezzük oket egy grilltálcára, hogy a kolbász leve át tudja járni a zöldségeket. Grillezés közben forgassuk addig, amíg minden oldaluk egyenletesen megbarnul.
3. A szobahomérsékleten megolvadt vajhoz keverjük hozzá az összetört fokhagymát, a sót és az apróra vágott fuszernövényeket, kenjük be vele a nyársakat és tálaljuk.
Hozzávalók:
- 3 db kukorica
- 1 csomag grillezni való fehér kolbász
- 1 db cukkini
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 marék metélőhagyma
- 1 marék bazsalikom
- 1 marék bazsalikom
- 1 csipet só
- 100 g vaj
(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó: pinterest)