KUKORICÁS RAKOTT CUKKINI
Az egytálételek a legpraktikusabb ételek, hiszen elkészítése általában nem nehéz ráadásul az ételek többnyire laktatóak, így elég, ha csak egy fogás kerül az asztalra. A mostani receptet azoknak ajánljuk, akik rövid idő alatt finomat, ízleteset és valami könnyűt szeretnének enni. Az egészség jegyében odafigyelünk arra is, hogy az allergiások is fogyaszthassák, hiszen cukor, mogyoró és gluténmentes az étel.
Elkészítés:
Egy tepsi aljára rakom a párizsit felszeletelve, rá a reszelt sajtot, a kukoricát, végül az egészet felszeletelt cukkínivel beborítom, majd leöntöm tejföl, olaj, tojás keverékével. Előmelegített sütőben megsütöm
Hozzávalók:
› 1-2 cukkini
› tejföl
› reszelt sajt
› 1 kukoricakonzervŰ
› 40 dkg párizsi
› kevés olaj
› 1 tojás
(Forrás:iranyakonyha.hu/Fotó:pinterest)