KÖNNYŰ NYÁRI VACSORA - LAZAC NYÁRSON
Vágjuk a lazacfilét kockákra, ízesítsük paprikával, tegyünk rá finomlisztet. Keverjük össze olívaolajjal, apró korianderrel, fokhagymával és citromlével. Vágjunk fel egy másik lime-ot. A baconszeleteket és a lazacot adjuk hozzá. A lazac 6 perc után
aranyszínű lesz mindkét oldalán. Adjunk hozzá pácot, miközben grillezzük.
Hozzávalók
- 600 g lazacfilé
- 2 ek finomliszt
- 2 ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
- 1 csomag koriander
- 5 gerezd fokhagyma
- 4 db lime
- 200 g bacon
- 1 kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
- 1 kk paprika
(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó: pinterest)