Egy jó lazacos tésztára, amely az egyik legegyszerűbb tészta étel. Hogy miért? Mert a lazac és a parmezán kivételéve minden hozzávalót feldarabolva csak bele kell raknunk egy serpenyőbe, majd felöntjük hideg vízzel és megvárjuk amíg 10-12 perc alatt készre fő.

Közben azért a lazacot feldaraboljuk, hogy kisujjnyi darabokat kapjunk. Amikor mindez készen van, akkor belekeverjük a forró tésztába. 2-3 percig még forraljuk. Megszórjuk parmezánnal és locsoljunk rá olivaolajat. Jó étvágyat!

Hozzávalók:

Hozzávalók

  • 250 g spagetti
  • 1 konzerv paradicsom sűrítmény
  • 1 csomag koktélparadicsom
  • 1 fej fehér hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 ek szárított oregánó
  • 1 ízlés szerint bazsalikom
  • 1 ízlés szerint só
  • 1 ízlés szerint bors
  • 3 csipet reszelt parmezán
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 db lazacfilé
  • 1 l víz

(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó: pinterest)