GYORS ÉS KÖNNYŰ: TEJSZÍNES-HALAS PENNE!
Elkészítés:
A lekönnyebb feladatunk a pennével lesz, hiszen a csomag tésztát csupán kifőzzük sős vízben. Ezt követően a vajat megmelegítjük, rátesszük a paprikát és paradicsomot. Kicsit összepároljuk, majd hozzá adjuk a kockára vágott halat. Várjuk meg míg a hal kifehéredik és ezt követően öntsük fel tejszínnel - melyet tetszés szerint fűszerezhetünk - és forraljuk fel. Ha ezzel elkészültünk, akkor a halas szószhoz hozzá adjuk a pennét és már tálalhatjuk is az ebédet.
Hozzávalók:
1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
25 dkg koktélparadicsom
2 dl tejszín
1 fej hagyma
1 kanál citromlé
1 csipet fehérbors
25 dkg kaliforniai paprika
60 dkg Pangasius filé
(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó: pixabay)