EGY IGAZÁN FINOM RIZOTTÓ
A hagymát vágjuk nagyon apró darabokra és pirítsuk meg, de úgy, hogy ne színeződjön el. Ezután jöhet hozzá a rizs és fehérbor, majd forró alaplével öntsük fel és kevergessük folyamatosan. Sózzuk, borsozzuk és amikor elkészült, tegyünk bele jó sok reszelt parmezánt és hideg vajat.
A pármai sonkát szépen hajtogassuk a tetejére és szórjuk meg snidlinggel, majd locsoljuk meg olívával.
Hozzávalók
0.5 csomag Finest rizottó rizs
1 csomag Finest pármai
1 db fehér hagyma
2 dl fehérbor
100 g vaj
1 l alaplé
1 ízlés szerint só
1 ízlés szerint bors
1 ízlés szerint snidling
1 ízlés szerint Finest olívaolaj
1 csokor parmezán
(Forrás:iranyakonyha.hu, tesco.hu / Fotó: twitter)